Wat is de goedkoopste telefoonverzekering?

De goedkoopste telefoonverzekering hoeft niet perse de beste telefoonverzekering te zijn en daarom leggen wij in dit artikel uit wat de goedkoopste telefoonverzekering is en waar je op moet letten.

Je telefoon laten vallen gaat al snel en schade aan je mobiel is dan al snel gemaakt. Om te zorgen dat je telefoon direct vervangen wordt en je niet je telefoon weken kwijt bent is het handig om je telefoon te verzekeren. Als je je telefoon verzekerd wil je alleen wel de goedkoopste telefoonverzekering hebben.

Hieronder vertellen wij enkele factoren die van invloed zijn op een goedkope telefoonverzekering.

Eigen risico van je smartphone verzekering

Hoe meer eigen risico je kan of wilt betalen des te goedkoper is je telefoonverzekering. Bedenk dus even goed welk bedrag je zelf nog wilt betalen indien je telefoon kapot gaat. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niks wilt betalen alleen dan is je verzekering wel iets duurder.

Nieuwprijs smartphone

De nieuwprijs van je smartphone heeft ook invloed op de prijs van je telefoonverzekering. Hoe duurder je mobiel hoe duurder je telefoonverzekering. Dit is natuurlijk logisch maar daardoor kan iemand met een goedkopere telefoon en dezelfde dekking dus goedkoper uitkomen.

Hoe minder dekking des te goedkoper

Des te minder je telefoon gedekt is voor bepaalde schades of diefstal des te goedkoper je telefoonverzekering wordt. Bij het afsluiten van een telefoonverzekering moet je jezelf daarom ook afvragen welke dekkingen je in je telefoonverzekering wilt hebben.

Neem vooral geen risico door te weinig dekking te nemen en daardoor goedkoper uit te komen met je telefoonverzekering. Het is natuurlijk zonde als je een telefoonverzekering afsluit en vervolgens niet gedekt bent voor een bepaalde schade of diefstal.