Kapotte telefoon verkopen

19 Oct 2020

Kapotte telefoon verkopen

Kapotte Telefoon Verkopen

Je hebt eindelijk na lang geaarzeld te hebben, zojuist het nieuwste mobieltje gekocht. Na een week de trotse bezitter te zijn heb je je nieuwe aanwinst per ongeluk in het water laten vallen en de mobiele telefoon is zodanig beschadigd, dat je hem niet meer kunt gebruiken. Wat nu? Weggooien? Nee, geen sprake van, telefoon verkopen!

Hoezo, telefoon verkopen? Het mobieltje is niets meer waard, want het werkt niet meer, niets is minder waar.

Oude mobiele telefoon verkopen

Je kunt je kapotte telefoon verkopen aan een bedrijf zoals aan Dummy.Domein zij geven je telefoon een tweede leven.
Je ‘schade’ telefoon verkopen levert je toch nog een aanzienlijk bedrag op. Want oude mobieltjes zijn nu geld waard. Wist je trouwens dat 41 mobieltjes net zoveel puur goud bevatten als dezelfde hoeveelheid, die je uit één ton erts zou moeten winnen en om aan dit goud te komen het niet nodig is om hele bergen op te blazen of diep onder de grond te mijnen. Je defecte telefoon verkopen heeft een dubbel voordeel. Je verdient tenminste een x bedrag terug en je belast het milieu niet onnodig.

De procedure voor telefoon verkopen is heel praktisch, het enige dat je hoeft te doen is online te gaan en Recycletronics.nl telefoon verkopen te selecteren en stapsgewijs de instructies volgen. En binnen de korste keren heb je je geld. Het is wel raadzaam om alle gegevens, die je op je toestel hebt eerst te verwijderen en de telefoon op fabrieksinstellingen te zetten. Stel, dat er toch nog gegevens op je mobieltje zijn achtergebleven, dan worden de gegevens op de telefoon door een dataverwijderings-systeem overschreven.

Je beschadigde telefoon verkopen is zeggen: “ik probeer bewust op mijn eigen manier iets aan het milieuvraagstuk te doen.”